CUINA AMB JOAN ROCA

TÈCNIQUES BÀSIQUES PER CUINAR A CASA

Autor: Roca, Joan

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

CUINA AMB JOAN ROCA

CUINA AMB JOAN ROCA

9,99€ IVA INCLUIDO

Editorial:
DESTINO
Publicación:
08/10/2014
Colección:
RAMON LLULL
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

CUINA AMB JOAN ROCA és una obra fonamental i sense precedents que ens descobreix les tècniques bàsiques de cuina sota el guiatge de Joan Roca.  De forma visual, fàcil i didàctica, el xef detalla pas a pas els seus coneixements culinaris adquirits al llarg de més de vint-i-cinc anys de professió per aplicar-los fàcilment a casa.Un manual únic i inèdit …

CUINA AMB JOAN ROCA és una obra fonamental i sense precedents que ens descobreix les tècniques bàsiques de cuina sota el guiatge de Joan Roca.  De forma visual, fàcil i didàctica, el xef detalla pas a pas els seus coneixements culinaris adquirits al llarg de més de vint-i-cinc anys de professió per aplicar-los fàcilment a casa.Un manual únic i inèdit que conté, a més a més, una selecció de vuitanta receptes per posar en pràctica tots els secrets de la cuina i amb els quals aprendràs a cuinar qualsevol plat.

Leer más

Más libros de Roca, Joan

Todos los libros de Roca, Joan

Más información del libro

CUINA AMB JOAN ROCA

Editorial:
DESTINO
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9708-275-4
EAN:
9788497082754
Nº páginas:
0
Colección:
RAMON LLULL
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. S?ha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a l?Escola d?Hosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres. És el responsable del restaurant de l?hotel Omm de Barcelona.Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el Premio Nacional de Gastronomía. al millor cap de cuina de l?any per l?Academia Española de Gastronomía (2000) i el Premi al millor cuiner de l?any per la guia ?Lo Mejor de la Gastronomía? de Rafael García Santos (2000).Té dues estrelles a la guia Michelin.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar